Flybart show

Flybart

Summary: Team Streamer snakker om paragliding, vær og gode opplevelser. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Join Now to Subscribe to this Podcast

Podcasts:

 Vol-biv | File Type: audio/mpeg | Duration: 56:05

Hva er vol-biv? I denne episoden forteller Tom Salamonsen og Arne Kristian Boiesen om deres opplevelser når flyging kombineres med overnatting ute i naturen over flere dager. Samtalen tar også for seg utstyrsanbefalinger, vær og værmeldinger.Samtalen ledes av Mikael Benjamin Ulstrup. Produsent er Ådne Riis Hallås. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Hvordan trener man til X-Pyr? | File Type: audio/mpeg | Duration: 41:33

Denne uka skulle Dagfinn Graneng stå på startstreken i distanseracet X-Pyr. Konkurransen er avlyst, men vi stiller fortsatt spørsmål om hvilke forberedelser en må gjøre før et slikt eventyr. Hvordan trener man opp psyken, og hva slags gåstaver trenger man? I tillegg prøver vi å finne ut av hvordan Dagfinn som fersk PP2er for bare noen år siden, fant motivasjon til å jobbe seg mot der han er i dag. Programleder er Arne Kristian Boiesen og produsent er Ådne Riis Hallås. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Rekordjakt i Sertão, Brasil | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:04:52

Hvor langt er det mulig å fly med paraglider? I oktober 2019 dro Arne Kristian Boiesen og Mikael Benjamin Ulstrup til Brasil for å vinsjes opp og fly lengre enn de noen gang har gjort før. Hvilke forberedelser kreves for en slik tur, og hva sitter de igjen med? I tillegg til Arne Kristian og Mikael, besto den norske delegasjonen av Øystein Walle, Ronny Myklebust og Per-Inge Norang. Med i samtalen er Tom Salamonsen. Produsent er Ådne Riis Hallås. Mikaels bilder: https://ulstrup.smugmug.com/Paragliding/Paragliding-2019-Rekordjakt-i-Sertão-Brasil Mikaels film: https://vimeo.com/372667452 Arne Kristians lengste tur: https://www.xcontest.org/world/en/flights/detail:akboiesen/27.10.2019/09:55 Mikaels lengste tur: https://www.xcontest.org/world/en/flights/detail:mibeul/26.10.2019/10:23 https://ayvri.com/scene/z85qxx68k4/ck2lkyqnm00013b68ry6a3qrm See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Flybart - om paragliding | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:21

I denne podcasten fra Team Streamer samles piloter fra paraglider- og friflygingsmiljøet i Norge for å snakke om flyging, vær og gode opplevelser. I første episode, som blir tilgjengelig mandag 27/04, møter du Mikael og Arne Kristian som dro til Brasil for å jakte distanserekorder. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Comments

Login or signup comment.