Claircast - Jette Harthimmer show

Claircast - Jette Harthimmer

Summary: Foredrag og interviews vedr. clairvoyance. Danish language podcast by clairvoyant Jette Harthimmer. www.clairvoyance.dk

Join Now to Subscribe to this Podcast

Podcasts:

 Claircast # 117 - Jette Harthimmer og Birgitte Reeslev - Sådan bruger du din intuition. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

   Claircast # 117 - Jette Harthimmer og Birgitte Reeslev   Jeg er gæst i denne podcast episode "Sådan bruger du din intuition, og træffer bedre valg." Det er Birgitte Reeslev fra podcasten: "Lad livet lykkes" der interviewer mig. Dine valg og beslutninger definerer dit liv. Små valg kan føre store forandringer med sig. Det er derfor vigtigt, at du træffer de rigtige valg og beslutninger.  Vi taler om det, at lade sig guide af sin intuition/mavefornemmelse. Den åndelige verden giver dig inspiration og giver dig en retning at gå, men hvor kommer budskaberne fra og kan du stole på dem? Har du tillid til de “signaler” du får. Hvis nej, hvad kan forklaringen være?  Hvorfor tvivler vi? Findes der forkerte valg? Måske er der en mening med at du skal træffe “forkerte” beslutninger. Kan livet blive bedre? 
Om at være tro mod dig selv. Om at tage dig selv alvorligt og føle værdi for den du er. Få mine gode råd og forslag til forandringer, på vejen mod at lykkes med livet. Kort om Birgitte Reeslev. Birgitte Reeslev er vært på podcasten: Lad livet lykkes. 
Det er en podcast for mennesker, der vil noget med deres liv. Hør lydfilen. Lydfilen varer 65 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 117 Lydfilen er produceret af Birgitte Reeslev.

 Claircast # 116 - Jette Harthimmer og Ditte Elton - Et lille skridt ad gangen. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

   Claircast # 116 - Jette Harthimmer og Ditte Elton   Jeg er gæst i denne podcast episode "Et lille skridt ad gangen" og det er Ditte Elton fra podcasten Changing Seas der interviewer mig. Ditte stiller mange fine spørgsmål, og vi kommer vidt omkring i interviewet. Hvad vil det sige at være clairvoyant, og hvordan har det været at være barn med clairvoyante evner? Vi taler om hvordan jeg tog springet fra at være kemilaborant til selvstændig clairvoyant, og jeg kommer med gode råd til hvad du selv kan gøre, hvis du ønsker at starte egen virksomhed som alternativ behandler. Vi taler om den åndelige verden, og om hvordan man kan bruge åndelige vejledere og guider til, at hjælpe sig i sin hverdag. Vi kommer også ind på emner som loven om tiltrækning og hvad man kan gøre for at skabe de ting i sit liv som man ønsker og drømmer om. Kort om Ditte Elton. Ditte Elton er vært på podcasten Changing Seas. Det er en podcast om selvudvikling og Ditte udforsker forskellige måder at heale og udvide sind, krop og ånd på. 
Hun producerer podcast på både dansk og engelsk. Interviewet med mig er på dansk. Hør lydfilen. Lydfilen varer 117 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 116 Lydfilen er produceret af Ditte Elton.

 Claircast # 115 - Eve Bengta Lorenzen - Tag med Eve på kloster. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

   Claircast # 115 - Eve Bengta Lorenzen   Denne podcast er en skøn meditativ fortælling fra et lille kloster på Mallorca. Fortælleren er Eve Bengta Lorenzen. Jeg fandt hendes podcast på nettet og da jeg havde hørt den, spurgte jeg hende om jeg måtte lægge den op på min side, hvilket hun sagde ja til.  Eve´s podcast er i 4 dele som jeg har samlet til én. Jeg har lagt et lille stykke musik af ca 30 sekunders varighed mellem hvert afsnit, så du kan skille episoderne fra hinanden. Jeg hørte alle 4 episoder på én gang - mens jeg gik en lang tur i skoven og jeg følte virkelig at jeg var med på Eve på klosteret. 
Det er en vidunderlig fortælling og jeg kan varmt anbefale dig at høre den. Kort om Eve Bengta Lorenzen. Eve er forfatter, mindfulness ekspert og underviser.  Hun har de sidste tyve år afholdt retræter i Danmark og udlandet. Eve er certificeret MBSR lærer fra Center for Mindfulness, University of Massachusetts. Hun har uddannet MBSR instruktører siden 2010, samt undervist i forskningsprojekter på bl.a. Rigshospitalet og Københavns Universitet.  Eve er forfatter til en række bøger om mindfulness og selvomsorg. Derudover har hun produceret en lang række målrettede meditationer på CD og mp3. Lydfilerne integrerer mindfulness og afhjælper smerter, angst og depression. Hør lydfilen. Lydfilen varer 147 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 115 Lydfilen er produceret af Mindful Life og Manna Guldager.

 Claircast # 114 - Jette Harthimmer og Soroush Zand - Spiritualitet og udvikling. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

 Claircast # 114 - Jette Harthimmer og Soroush Zand - Spiritualitet og udvikling.   Soroush Zand fra sjæl.dk producerer podcast med fokus på spiritualitet, har inviteret mig i sit studie.   Så denne gang er det mig der sidder i den varme stol og får stillet en masse spørgsmål om spiritualitet, den indre stemme, udvikling, clairvoyance, intuition, personlige kriser, lyset og mørket ... samt meget meget mere.  Det er et interview med en masse humor og vi kommer vidt omkring. Kort om Soroush Zand: Mit navn er Soroush Zand, og jeg har altid interesseret mig for spiritualitet. I min podcast vil jeg gerne undersøge forskellige tilgange til spiritualitet ved at interviewe mennesker, der arbejder med det på en eller anden måde. Mit formål med det er tredelt. 1) Gæsternes kvaliteter og fortællinger træder tydeligt frem for lytteren. 2) At jeg selv får noget ud af at møde personen. 3) Lytterens spirituelle horisont udvides.    Hør mit interview med Jette Harthimmer. Hør lydfilen. Lydfilen varer 67 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 114 Lydfilen er produceret af Soroush Zand.

 Claircast # 113 - Ole Ditlev Nielsen - Slow Living - Lev livet langsomt. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

 Claircast # 113 - Ole Ditlev Nielsen - Slow Living - Lev livet langsomt.    Hvis du ønsker at hoppe af hamster hjulet og du savner at få ro i hovedet, balance og harmoni i din hverdag og have tid til det, der er vigtigt for dig - så er denne udsendelse den helt rigtige at høre. Jeg har interviewet Ole Ditlev Nielsen der for 6 år siden droppede sit faste job og blev selvstændig. Han har skrevet bogen: Slow Living - Lev livet langsomt.  I interviewet deler han ud af sine mange gode råd. Hør lydfilen. Lydfilen varer 64 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 113 Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

 Claircast # 112 - Jette Harthimmer - Knogleskørhed - hvad kan du gøre? Del 3:3. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Claircast # 112 - Jette Harthimmer - Knogleskørhed - del 3:3.    I dette afsnit hører du om hvordan jeg har valgt at tackle min knogleskørhed og hvilke guldkorn jeg har fundet i min søgen om emnet. Du hører om hvilke tiltag jeg har taget, for at bremse knoglenedbrydningen. Du hører desuden om: Knoglevenlig mad. Kalk, vitaminer og mineraler. Søvn og meditation. Balance og core-øvelser. Sammenhæng mellem stress og osteoporose. Knogleskørhed medicinfri behandling. 7 % forbedring af min knogletæthed på blot 6. mdr. Min hverdag med fokus på genopbygning af min knoglemasse. Her er hvad jeg gør. Lydfilen er 3. og sidste del i serien "Knogleskørhed - hvad kan du gøre"? I de 2 forgående afsnit (110) mødte du henholdsvis professor Peter Schwarz der er en af Danmarks førende indenfor osteoporose og i afsnit (111) kunne du høre du ph.d Rasmus Just fortælle om OsteOstrong - en medicinfri vej til stærkere knogler. Hør lydfilen. Lydfilen varer 49 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 112 Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

 Claircast # 111 - Rasmus Just - Knogleskørhed - hvad kan du gøre? Del 2:3 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Claircast # 111 - Rasmus Just - Knogleskørhed - del 2:3. På OsteoStrong på Østerbrogade i København, møder jeg ph.d Rasmus Just der er ekspert i knogleskørhed og har en omfattende forskningskarriere bag sig inden for udvikling af lægemidler til knogleskørhed. Rasmus Just fortæller om OsteOstrong - et patenteret system og en  medicinfri vej til at styrke skelettet. Vi kommer rundt om emner som osteopeni og knogleskørhed. Forebyggelse og behandling af knogleskørhed. Kan man genopbygge knoglemassen? OsteoStrong – et revolutionerende system til medicinfrit at styrke knogler og skelet. Behandling uden medicin. Bedre balance. Øget knogletæthed. Bedre holdning. Forbedret præstationsevne. 15 % forbedret knogletæthed på 1 år. Lydfilen er anden del i serien "Knogleskørhed - hvad kan du gøre"? I forrige afsnit (110) kunne du hørte du professor Peter Schwarz fra Rigshospitalet og i næste afsnit (112) møder du Jette Harthimmer, der fortæller om hvordan hun har valgt at tackle sin knogleskørhed. Hør lydfilen. Lydfilen varer 103 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 111 Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

 Claircast # 110 - Peter Schwarz - Knogleskørhed - hvad kan du gøre? Del 1:3 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Claircast # 110 - Peter Schwarz - Knogleskørhed - del 1:3. Jeg møder professor Peter Schwarz på Rigshospitalet, hvor vi får en snak om knogleskørhed. Peter Schwarz er en af Danmark´s førende indenfor osteopeni og osteoporose. Vi kommer rundt om emner som hvad er knogleskørhed? Hvor mange har det? Hvordan ved man om man har knogleskørhed? Forebyggelse. Medicinsk behandling. Bivirkninger. Ny lovende medicin på vej. Lydfilen er første del i serien "Knogleskørhed - hvad kan du gøre"? I næste afsnit (111) møder du ph.d Rasmus Just fra OsteoStrong der fortæller om medicinfri behandling af knogleskørhed. Hør lydfilen. Lydfilen varer 60 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 110 Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

 Claircast # 109 - Bente Klarlund Pedersen - Hold dig sund og rask | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Claircast # 109 - Bente Klarlund Pedersen - Hold dig sund og rask. Et interview med Bente Klarlund Pedersen overlæge, forsker og centerleder på Center for Aktiv Sundhed. Vi taler om hvordan vi livet igennem på bedst mulige måde kan holde os sunde og raske. Vi kommer rundt om emner som gigt, diabetes, hendes Gå-bogen samt hvor lidt fysisk aktivitet vi kan nøjes med i dagligdagen, og om fysisk aktivitet kan bruges som lægemiddel. Bente Klarlund Pedersen giver gode råd. Hør lydfilen. Lydfilen varer 58 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 109 Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

 Claircast # 108 - Katerina Pitzner - Forretningskvinde og clairvoyant. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Claircast # 108 - Katerina Pitzner - Forretningskvinde og clairvoyant. Et interview med diamanthandler Katerina Pitzner. Hør om den svære balance det er at være en hard core forretningskvinde i en mandsdomineret verden samt også spirituel. Katerina fortæller om sit spirituelle liv og giver gode råd til hvordan du kan leve i overenstemmelse med den du er, samt vigtigheden af at turde lytte til din intuition. Hør lydfilen. Lydfilen varer 60 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 108 Lydfilen er lavet af Jette Harthimmer.

 Claircast # 107 - Prinsesse Martha Louise - Særligt sensitive børn og voksne. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Claircast # 107 - Prinsesse Märtha Louise - Særligt sensitive. Claircast # 107 - Prinsesse Märtha Louise - Særligt sensitive. I København møder jeg Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng til en snak om særligt sensitive og om de to bøger, de netop har udgivet: Født Sensitiv - Vores historier Sensitive Børn - Det særligt sensitive barn fra nyfødt til teenager. Hør lydfilen. Lydfilen varer 35 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 107 Lydfilen er lavet af Jette Harthimmer.

 Claircast # 106 - Anette Harbech Olesen - Næring for krop og sjæl. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Claircast # 106 - Anette Harbech Olesen - Næring for krop sjæl. Claircast # 106 - Anette Harbech Olesen - Næring for krop og sjæl. Anette Harbech Olesen er forfatter til 27 bøger om kost og ernæring. Hun er kvinden bag hjemmesiden MadforLivet, hvor hun i snart 20 år har blogget om mad og sundhed. Jeg møder Anette til en snak om hendes nyeste bog: Mad, Mening og Magiske øjeblikke. Vi kommer rundt om rigtigt mange emner, blandt andet spiritualitet, tanker, overbevisning og om hvordan du kan skabe balance i dit liv med det hun kalder taburet metoden. Hør lydfilen. Lydfilen varer 69 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 106 Lydfilen er lavet af Jette Harthimmer.

 Claircast # 105 - Lars Muhl - Lyset i et menneskes hjerte. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Claircast # 105 - Lars Muhl - Lyset i et menneskes hjerte. Claircast # 105 - Lars Muhl - Lyset i et menneskes hjerte. Forfatter, mystikker og musiker Lars Muhl fortæller om sin nyeste bog: Lyset i et menneskes hjerte. Lyset i et menneskes hjerte henvender sig til alle, der ønsker at skabe en bedre balance og harmoni mellem den indre og ydre verden – og som har modet til at begive sig ud på rejsen mod lyset i hjertet.  Lars siger i interviewet: Det er den vigtigste bog jeg har skrevet og måske nogensinde kommer til at skrive. Lars Muhl fortæller om: Lysets love - Livets flow. Hvordan vi praktiserer spiritualitet i hverdagen. Sammenhæng mellem mad og sygdom. Økologi. Hvordan opøver du kontakten til din intuition. Hvorfor bliver vi ved med at løbe ind i de samme problematikker? Hør lydfilen. Lydfilen varer 62 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 105 Lydfilen er lavet af Jette Harthimmer.

 Claircast # 104 - Jette Harthimmer - Har du clairvoyante evner? | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Claircast # 104 - Jette Harthimmer - Har du clairvoyante evner? Claircast # 104 - Jette Harthimmer - Har du clairvoyante evner? Femina spurgte om de måtte lave en artikel med mig, hvor emnet skulle være: Er du clairvoyant? I denne lydfil kan du høre hele interviewet, da jeg optog det. Vi kommer rundt om følgende emner: Guider og din hjælp fra den åndelige verden. Din intuition. Har du clairvoyante - psykiske evner og hvordan finder du ud af det? Du bliver ført til det, du skal arbejde med samt gøre. Lytter du til intuitionen, kommer du i mål. Hvordan kan du træne, opøve og udvikle dine evner? Kan du lukke ned for din sensitivitet samt kontakten til den åndelige verden? Hør lydfilen. Lydfilen varer 67 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 104 Lydfilen er lavet af Jette Harthimmer.

 Claircast # 103 - Michael Rohde - Sådan forstår du dine drømme. | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Claircast # 103 - Michael Rohde - Sådan forstår du dine drømme. Claircast # 103 - Michael Rohde - Sådan forstår du dine drømme. Min gæst er denne gang drømmeforsker Michael Rohde. I udsendelsen fortæller Michael hvorfor du drømmer og hvordan du enkelt og praktisk kan bruge dine drømme som et led i din personlige og spirituelle udvikling men også til at få svar på  spørgsmål, som du går og tumler med. Hør lydfilen. Lydfilen varer 89 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 103 Lydfilen er lavet af Jette Harthimmer.

Comments

Login or signup comment.