Live Slow Ride Fast Podcast show

Live Slow Ride Fast Podcast

Summary: Was 't niet Joop! die zei: “De fiets, de fiets, en verder niets”? Nou, niet voor Laurens ten Dam en Stefan Bolt. Zij gaan verder! Het leven óp, maar vooral ook naast de fiets. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Join Now to Subscribe to this Podcast
  • Visit Website
  • RSS
  • Artist: Laurens ten Dam & Stefan Bolt
  • Copyright: Live Slow Ride Fast Media

Podcasts:

 Op de boot bij Twannes (deel 2) | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:23:52

Laurens en Stefan gaan verder. En ze zijn in Zeeland dit keer. Op bezoek bij Antwan Tolhoek. De kleine klimmer die net zo goed oesters vangt als bergtruien kaapt. De mannen praten over eigengereidheid, het kunnen doen wat je wil, en het belang van het team. Over 40 uur per week werken en over M-Line matrassen, over Roompot en over Tinkoff. Maar ook zijn operatie komt aan bod want er was een rede dat hij altijd maar op de trappers stond de afgelopen jaren. En hoe zit het met zijn ouders die zijn boot leenden voor hun vakantie naar Italie? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast Podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Op de boot bij Twannes (Deel 1) | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:29:34

Laurens en Stefan gaan verder. En ze zijn in Zeeland dit keer. Op bezoek bij Antwan Tolhoek. De kleine klimmer die net zo goed oesters vangt als bergtruien kaapt. De mannen praten over eigengereidheid, het kunnen doen wat je wil, en het belang van het team. Over 40 uur per week werken en over M-Line matrassen, over Roompot en over Tinkoff. Maar ook zijn operatie komt aan bod want er was een rede dat hij altijd maar op de trappers stond de afgelopen jaren. En hoe zit het met zijn ouders die zijn boot leenden voor hun vakantie naar Italie? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast Podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Eindejaarspodcast 2020 | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:42:23

Laurens en Stefan gaan verder. Of eigenlijk blikken ze terug. Ze blikken terug op het wielerjaar 2020 en zoals wel vaker dit jaar schuift Thomas Dekker aan. De geruchtmakende documentaire Code Geel, over de afgelopen Tour van jumbo Visma komt uitgebreid aan bod evenals de eeuwige battle in het veldrijden tussen van Aert en van der Poel. Wie zou Thomas liever willen zijn? Wout of Matthieu? En hoe zit dat eigenlijk met dierendag en de Ronde? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Live Slow met Ducrot | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:54:36

Laurens en Stefan gaan verder. Verder met hun roadtrip. Na van Baarle reden de mannen in een keer door naar de stem van het Nederlandse wielercommentaar, Maarten Ducrot. In zijn boerderij ontvangt hij Laurens en Stefan en laat ze ervaren wat Live Slow inhoudt. Microfoon aan, en lullen maar. Over Lefevre en Jan Raas, over Colombia en over poep scheppen met twee linker handen. En hoe zit het met die wissel met Clement van afgelopen Tour? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Down met Dylan | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:46:02

Laurens en Stefan gaan verder. En ze zijn niet alleen en ook nog eens op stap. Vanuit het ouderlijk huis in Sweetlakecity vertelt Dylan van Baarle hoe het leven van een Ineos renner eruit ziet. Van zijn balkonnetje in Monaco tot de havermout, van het eitje op brood tot het geheime ingrediënt, de avocado. En zout natuurlijk. Overal gaat zout op. Maar ook the legend Chris Froome komt uitgebreid aan bod. En de hoeveelheid wasmachines die Ineos meeneemt in de Tour. En hoe zit het met die strandrace? Gaat ie echt werken voor de prins van het Amstelveld? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Kletse met Jetze (Plat) | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:41:34

Laurens en Stefan gaan verder. En ze zijn wederom niet alleen. Jetze Plat is te gast in de mancave/keuken/woonkamer. Paralympisch kampioen, Wereldkampioen, houder van het wereldrecordhouder op de handbike en van het parcoursrecord op de Iron man in Hawaï. Een legende dus. Van zijn ouders die in het Vondelpark ooit iemand zagen handbiken tot het team dat 'ie om zich heen heeft verzameld om te scoren in Tokio. Over armen die omvangrijker zijn dan een doorsnee bovenbeen en over de races met zijn broer in coronatijd. En gaat ie ooit meedoen aan Unbound (De opvolger van Dirty Kanza)? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Wachten of niet wachten, dat is de vraag... | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:34:48

Laurens en Stefan gaan verder en good old Thomas Dekker schuift weer eens aan. Met zijn drieën blikken ze terug op de afgelopen dagen. Op de gebeurtenissen in Italie. Op Hindley, Hart en Kelderman. Op de Stelvio, de tijdrit en de staking van het peloton. Op tactiek, op Ineos, op Sunweb. Op Ganna, op Dennis op Haga. Op de loodzware laatste week. En dat allemaal om antwoord te geven op die ene vraag. Wachten? Of niet wachten? Wat het antwoord is? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Oranje boven in de Ronde, de Giro en de Amstel Gold (Deel 2) | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:01:56

Laurens en Stefan gaan verder. En Leo van Vliet is er ook nog steeds bij. In deel 2 gaan ze dieper in op de Amstel Gold Race die niet doorging. Uiteraard komt ook de Giro aan bod. De prestaties van Kelderman worden onder de loep genomen evenals die van zijn grootste concurrenten. Komt zijn grootste concurrent misschien wel uit zijn eigen ploeg? En wat was dat met dat broekie van Lau op het WK? Je hoort het allemaal in de live Slow Ride Fast Podcast... p.s. Dit is het tweede deel van het tweeluik met Amstel Gold Race directeur See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Oranje boven in de Ronde, de Giro en de Amstel Gold (Deel 1) | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:11:00

Laurens en Stefan gaan verder. En ze zijn niet alleen. Op deze Supersunday schuiven ze aan bij Amstel Gold Race godfather Leo Van Vliet. En dat is lekker want er is veel te bespreken. De hoogmis, Vlaanderens mooiste oftewel de Ronde van Vlaanderen. Van der Poel vs Wout van Aert. Het duel. En het stelde niet teleur. Wat een koers, wat een dag, wat een renners. Maar ook de Amstel Gold komt uiteraard aan bod. Zowel de laatste editie als de editie die niet verreden werd. Een hoe zat het eigenlijk met die koers op Curaçao? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast...p.s. Deel 2 komt morgen online en daarin gaan de mannen uitgebreid in op de prestaties van Kelderman in de Giro See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Van Italie tot Wevelgem | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:30:18

Laurens en Stefan gaan verder. Na een x aantal wijntjes die per se moesten worden voorgeproefd pakken de mannen de microfoon weer op. In samenwerking met wijnvoordeel.nl stellen de mannen twee doosjes samen en dat kan natuurlijk niet zonder een goede proeverij. Terugspugen is voor mietjes dus de mannen zitten goed in de olie. Neemt niet weg dat er veel koers was en dus veel te bespreken. Matthieu en Wout komen voorbij evenals Pedersen en Pedersen (en diens moeder). Ook Sinkeldam checkt in vanuit Italie ondanks de mindere benen. Goudeerlijk en zonder omhaal vertelt hij over zijn struggle in de Giro. Gratis en voor niks? Welnee, dat doosje wijn komt ook zijn kant op. Of dat de kopgroep of het peloton doosje wordt? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Giro 2020 - De voorbeschouwing | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:15:22

Laurens en Stefan gaan verder. En ze blikken vooruit. Op de Giro, op Luik en op het leven. En dat doen ze niet alleen. Vanuit de buik van het peloton bellen Ramon Sinkeldam en Antwan Tolhoek regelmatig in vanuit Italië. Voor de laatste nieuwtjes en tips voor je pooltjes. Antwan erkent voor het scheiden van de markt nog even wat sardientjes soldaat te hebben gemaakt en is Ramon echt gestopt met Netflixen?! Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 WK 2020 Alles is voor Anna (en voor Ala) | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:34:04

Laurens en Stefan gaan verder. Ouderwets met zijn tweetjes in de mancave. Niet helemaal alleen want er staan camera's op de mannen. En gretig als ze zijn voor die airtime zitten ze lekker op de praatstoel. De dubbel van Anna van der Breggen komt uitgebreid aan bod. De dominantie van de Nederlandse vrouwen maar ook haar schitterende stijl. Daarna schakelen de mannen door naar de winst van JuJu die de Franse natie na meer dan 20 jaar weer eens de wereldtitel schenkt. En wie voorspelt Bolt eigenlijk voor LBL? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Tour 2020 - Slot | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:20:39

Laurens, Stefan en Thomas gaan verder. Het grande casino waarmee Roglic de Giro ooit omschreef was dit weekend naar Frankrijk verplaatst. De mannen laten hun licht schijnen op de wonderbaarlijke overwinning van Pogacar in de Tour. Geel, Bollen, Wit en drie etappes. Wie had dat zaterdagochtend gedacht? Lau in ieder geval niet want die zat met z'n bakkes in het AZ stadion. Gelukkig had Thomas wel de moeite genomen om de tijdrit te kijken alhoewel hij wel op moest passen voor zijn oude vriend Michael Boogerd die met een Kalashnikov onderweg was naar de Avondetappe. Heeft de rode roos van Thomas geholpen om de vrede te tekenen? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Tour 2020 - De Alpen | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:18:43

Laurens en Stefan gaan verder en ook vandaag completeert Thomas de tridente. Gelukkig zijn de mannen scherper dan de originele drietand van Mobistar want na het falen van Quintana en de kleurloze Tour van Valverde was het vandaag aan Mikel Landa om er ouderwets doorheen te zakken. De mannen bespreken de tactiek van Bahrein evenals de looks van de kopman en waarom je Thomas nooit op een Merida zal zien rondrijden. Uiteraard komen ook de twee Slovenen aan bod. Want op de een of andere manier lukt het de mannen toch niet om echt van Roglic te houden. Jumbo of geen Jumbo. Waar dat aan ligt? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride fast podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 Tour 2020 - Week 2 | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:15:45

Laurens, Stefan en Thomas gaan verder. Vanuit de vesting in Naarden, onder het genot van kreeft en kaviaar laten de mannen hun licht schijnen op de tweede week van de Tour. Over de schitterende vrijbuiters van Sunweb, de overmacht van Jumbo Visma en de tweestrijd die het algemeen klassement is geworden. En wiens schuld was de valpartij van Mollema eigenlijk? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Comments

Login or signup comment.